Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

17/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

17 Ekim 2023

17/10/2023 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

Emine Soyyiğit , Havva Ekiz ve Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Ekiz’in anneleri , Havva Ekiz’in kayınvalidesi , Elmas EKİZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yenimahalle Bağlık Tepesi Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından İnağzı Mezarlığı’na defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı Elmas EKİZ’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Bahçelievler Mahallesi sakinlerindenMerhum Muhammet KARA’nın eşiAyşe,Fatma,Mine,Müzeyyen,Ahmt,Murat,Havva ve Songül KARA’nın anneleriFATMA KARA vefat etmiştir

Cenazesi bu gün Site camisinde kılınacak öğle namazı sonrası Trabzonda defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı FATMA KARA’yaAllah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Hacı Mehmet ve Hacı Yeter AYDIN^’ın kızlarıŞafak Gazetesi Genel Yayın Müdürü Şaban YILMAZ’ın yeğeniLütfi,Salih,Yunus,Fatih,Feyzullah,Emine,Yasemin ve Hidayet’in kardeşleriİzzet,Nuri,Niyazi,Hamza AYDIN,Celal ve Adnan YILMAZ’ın yeğenleriHACER AYDIN vefat etmiştir

Cenazesi bu gün Elvanpazarcık Beldesi Hayat Mahallesi Kayabaşı camisinde kılınacak ikindi namazı sonrası aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı HACER AYDIN’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Çınartepe Mahallesi sakinlerindenMerhum Mehmet ve Şerife KILAVUZ’un kızlarıFedai KILAVUZ,Sümbüle ELİTAŞ,Songül SÖNMEZ ve Recai ASIM’ın anneleriHURİYE KILAVUZ vefat etmiştir

Cenazesi bu gün Kastamonu İli Araç İlçesi Okçılar köyünde kılınacak ikindi namazı sonrası aynı yerde defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.

Belediye Başkanlığı HURİYE KILAVUZ’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi veyakınlarına başsağlığı diler.